Wpis z mikrobloga

Mirki, co ja #!$%@?łem xD

Siostra z rodzicami zbierają te zesrane naklejki słodziaków i mieli już prawie cały komplet na wymianę, zostawili to gówno w kuchni przy piecu a ja myślałem że to jakaś zwykła gazetka i użyłem tego jako rozpałkę w piecu xD

Teraz chodzą po mieszkaniu i szukają tego a ja się boję co się #!$%@? jak już ogarną że się straciły te naklejki xD

Przecież ten szajs wygląda jak mała gazetka reklamowa z jakiegoś marketu, skąd ja miałem wiedzieć że to jest ten caly album na te naklejki :/

#slodziaki #biedronka #rodzina #heheszki
SiemkaKtoPeeL - Mirki, co ja #!$%@?łem xD 

Siostra z rodzicami zbierają te zesrane...

źródło: comment_iui4oChD0g5n6HpItY5Z6ZmzeRBJbHrj.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SiemkaKtoPeeL:
Szanowny Panie,

niech Pan się przyzna. Dorośli i poważni ludzie powinni ponosić konsekwencje swych decyzji. Jeśli Panu nie chciało się przejrzeć zawartości dokumentu przed jego zniszczeniem, to niech Pan liczy się z tym, że wywoła Pan rodzinną awanturę.

Z poważaniem
Uczony Intelektualny
  • Odpowiedz
@SiemkaKtoPeeL:
Szanowny Panie,

i Pan myśli, że stanie się bezdomnym przez jeden album na naklejki? Przecież takie maskotki z pewnością można nabyć w innym miejscu bądź w sieci internetowej. Moim zdaniem, żeby rodzina wyrzuciła Pana z domu, musiałby Pan co najmniej zgwałcić któregoś z członków rodziny, bądź zacząć stanowić zagrożenie zdrowia bądź życia (w tym także stosowanie przemocy fizycznej bądź psychicznej przez Pana).

Z poważaniem
Uczony Intelektualny
  • Odpowiedz