Aktywne Wpisy
toitakniemaznaczenia +285
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
Infiniti46 +57
Domostawa, pomnik ofiar rzezi wołyńskiej przeprowadzonej przez Banderowców, Ukraińców. Ostatnia część montowana na pomniku..
#wolyn #ukraina #wojna #historia #ciekawostka #patriotyzm
#wolyn #ukraina #wojna #historia #ciekawostka #patriotyzm
Skuszony wpisem o zwrocie 20% na goodie, zarejestrowałem u was konto i zamówiłem jedzenie na pizzaportal. Nie jestem technologicznie ułomny i potrafię czytać ze zrozumiem, dlatego jestem pewny że spełniłem wszystkie warunki promocji. Jeśli popełniłem błąd, łaskawie byłoby poinformować mnie CO ZROBIŁEM ŹLE, a nie co EWENTUALNIE MOGŁEM zrobić źle. Jedyne podejrzewam że mógł wpłynąć fakt, iż robiłem operacje z poziomu telefonu jednakże w przeglądarce mam ustawioną funkcje "request desktop site".
Mógłbym zyskać tą operacją 12 złotych i powinienem je otrzymać ponieważ wy odnieśliście sukces swoją akcją - skutecznie kusząc mnie promocją czego skutkiem było zamówienie jedzenia i to jeszcze za pośrednictwem waszego portalu zamiast aplikacji pizzaportal, co do najprzyjemniejszych czynności nie należało.
Czułem że tak się stanie. Ostatnio podobnie Sony Polska mnie próbował załatwić ale odzyskałem pieniądze poprzez sfinalizowanie warunków promocji w Sony UK które dokonało zwrotu pieniędzy z tytułu promocji bez żadnych problemów chociaż polski oddział znalazł błahy pretekst do odmowy. Pomimo tego, że pomyliłem się pisząc wniosek do Sony UK wybierając nieprawidłową promocję w opcjach wyboru, zaznaczyłem promocję dla studentów chociaż obiektywy brałem na firmę i nie jestem studentem ale to nie obchodziło Anglików, bo osiągnęli cel - sprzedali dwa obiektywy chociaż nie były kupione u nich, a w Polsce.
#pizzaportal #goodie
Komentarz usunięty przez autora
Czytałem uważnie całą instrukcje aby nie popełnić żadnego błędu i widzisz jaki tego skutek.
Jeśli okaże się że winą było używanie telefonu a nie PC, to powinni napisać w warunkach że z promocji nie da się skorzystać z poziomu aplikacji
Widzisz, nie bez powodu przytoczylem sytuację z Sony Polska - w tej sytuacji też byś uznał że popełniłem błąd chociaż go nie zrobiłem?
To czemu SONY UK przyklepało warunki promocji chociaż w tym wypadku przypadkowo popełniłem błąd?
Sony polska - jest zakup, błędu w formularzu
Dzięki za info że nie potrzebnie się męczyłem...
Jesteście w stanie sprawdzić dokładniej co było przyczyną? Proszę o to abym na przyszłość, jeśli zdecyduje się korzystać z aplikacji, mógł uniknąć tego błędu.
Otworzyłem aplikacje goodie w której wybrałem promocje i kliknąłem "przekieruj do sklepu" po czym złożyłem zamówienie z poziomu przeglądarki, a nie aplikacji Pizzaportal.
Zobacze przy drugiej transakcji czy tym razem przejdziesz, czy może znowu błąd.
No nic, dzięki że odpowiedzieliscie i za starania.
Wmawiam sobie że nie nadaje się do korzystania z takich bajerów jak cashback aby się nie irytować jeszcze bardziej ¯_(ツ)_/¯
Gorzej ta pierwsza, ponieważ tam jest 13 złotych :)
@PlanetPlus