Wpis z mikrobloga

@ModelCocomo: to sobie nie bierz partnerki, która nie jest dziewicą, twój wybór. Ale ja nie wiem, czy osoby spod tagu #przegryw czy wyznające prawicowe poglądy mogą sobie pozwolić na wybrzydzanie i kolejne okrajanie zbioru potencjalnych partnerek xD

Prawda jest taka, że albo bierzecie stare modele po Chadach lewakach, albo walicie konia i tulicie swoją waifu poduszkę do końca życia ( ͡ ͜ʖ ͡)
@ModelCocomo: Zastanawia mnie czemu uznaje się to za fiksacje, skoro jest to zachowanie towarzyszące facetom odkąd istnieją i jest wyjaśnione jako obawa przed tym, że partnerkę zapłodni ktoś inny (szczególnie, że w czasie owulacji kobieta rozgląda się za innymi samcami) i w zasadzie oznacza tyle, że facet jest facetem. To tak jakby ktoś męskość próbował podkopywac. Zauważyliście pewnie, że w przypadku zaliczenia przypadkowej panienki nikt o przeszłości nie myśli. Bo tu
poparta argumentacją wypowiedź

@rasmor: Nie wolno wysilać się na argumentację w stosunku do osób, które zwyczajnie bredzą.

Nie rozumiem dlaczego

@rasmor: Bo to nie ma żadnego znaczenia. A wszystkim kobietom polecam prostą odpowiedź: jesteś drugim.