Mirki jakie waszym zdaniem są najlepsze przyłbice pasywne ? dostępne na polskim rynku i czy taki preszpan chroni gorzej niż tworzywo sztuczne przed promieniowaniem ? Na temat automatycznych naczytałem się dośc dużo i niestety wyczytałem że nawet te z górnej półki są zawodne bo potrafią wariować w ciasnych miejscach i robić dyskoteke dla oczu ( ͡°ʖ̯͡°) A jak popatrzyłem na necie na starych wyjadaczy to co drugi robi w pasywnej więc coś jest na rzeczy ( ͡°͜ʖ͡°) #pracaspawaczamnieprzeistacza #spawanie #pytaniedoeksperta
Ja spawam w Lincoln Link Screen II i jestem zadowolony, nawet w ciaśniejszych miejscach i na razie bez wariacji. Jestem zadowolony i mogę polecić, cena/jakość też nienajgorzej
@AnsuzSowilo: Dzięki za odpowiedź mirku ,a jak taka potówka się nazywa profesionalnie ? wiem o co ci chodzi ale nie potrafie tego znaleźć na necie ( ͡°ʖ̯͡°)
@AnsuzSowilo: Oczywiście że tak. Pasywa to pasywa, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła ta przyłbica ale muszę coś podkleić na pasek co jest na potylicy bo mi ociera za bardzo a ja mam kość taką dziwną z tyłu głowy ¯\_(ツ)_/¯
#pracaspawaczamnieprzeistacza #spawanie #pytaniedoeksperta