Wpis z mikrobloga

Mireczki.. mam przyjemność poinformować o pozytywnym rozwiązaniu sprawy w temacie nie dawno opublikowanego wpisu który dotyczył gwarancji iPhone'a w serwisie Cortland. Link zamieszczam poniżej:

https://www.wykop.pl/wpis/44123551/czesc-mirki-zwracam-sie-do-was-z-prosba-o-pomoc-ch/

Było również nakręcone znalezisko które ostatecznie usunąłem na prośbę Cortlandu, który tak jak opisałem w komentarzu w zamian za usunięcie znaleziska zdecydował się naprawić sprzęt. Co prawda produkt został zakupiony w punkcie Cortland Rzeszów o dziwo w kwestii zamieszczonego znaleziska skontaktował się ze mną Cortland z siedzibą w Katowicach.

Od tamtej pory minęły 3 tygodnie, natomiast wczoraj otrzymałem nowy sprzęt wraz ze statusem który załączam jako screen.

Czyli w skrócie: Cortland Rzeszów nie przyjął sprzętu w ramach gwarancji zarzucając przy tym niestandardowe modyfikacje (których nie było). Cortland Katowice odebrał sprzęt i wymienił na nowy.

Wykop dziękuję!

#apple #cortland #iphone #wykopefekt
źródło: comment_8vTxQMF3QP7d82pcHPv35UYOFpMm3rmg.jpg
  • 4
@Ragnar_xD: Dobrze że wszystko się skończyło dobrze ale to jest chore, mieszkam w Niemczech i tutaj w każdym Apple Storze by ci ten telefon wymienili na miejscu w tym samym dniu, bardzo szkoda że w Polsce nadal nie ma oficjalnych salonów Apple.