Aktywne Wpisy
grand_khavatari +73
#tlou #thelastofus #bekazlewactwa
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu

SaintWykopek +11
STARE chłopisko, niech ktoś zatrzyma tę karuzele.

https://www.wykop.pl/wpis/44123551/czesc-mirki-zwracam-sie-do-was-z-prosba-o-pomoc-ch/
Było również nakręcone znalezisko które ostatecznie usunąłem na prośbę Cortlandu, który tak jak opisałem w komentarzu w zamian za usunięcie znaleziska zdecydował się naprawić sprzęt. Co prawda produkt został zakupiony w punkcie Cortland Rzeszów o dziwo w kwestii zamieszczonego znaleziska skontaktował się ze mną Cortland z siedzibą w Katowicach.
Od tamtej pory minęły 3 tygodnie, natomiast wczoraj otrzymałem nowy sprzęt wraz ze statusem który załączam jako screen.
Czyli w skrócie: Cortland Rzeszów nie przyjął sprzętu w ramach gwarancji zarzucając przy tym niestandardowe modyfikacje (których nie było). Cortland Katowice odebrał sprzęt i wymienił na nowy.
Wykop dziękuję!
#apple #cortland #iphone #wykopefekt
wtf
@Ragnar_xD: jesteś niewolnikiem