takiego blaczka nawet mama ci nie da, sprawdzajcie braciaka, bo szykuje się petarda na miarę darkspace, nieziemsko klimatyczny black metal, gęsty jak gwiazda neuronowa #blackmetal #atmosphericblackmetal
@siema_mordo: Jest okej. Mam jednak wrażenie tysiąca zespołów grających w ten sam sposób. Środkiem na gęstość i głębie ma być dark ambient, tyle że gdzieś gubi się zaciekłość, brud i ''diabeł'' w brzmieniu. Nie zapominajmy że to ma być wciąż black metal. Darkspace potrafi to łączyć, kosmos u nich przytłacza, szybkość i ciężar, świadomość przestrzeni zgniata gardło. To jest skuteczniejsze dla mnie, nie odmawiam jednak racji innemu spojrzeniu na temat. Widzę
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Środkiem na gęstość i głębie ma być dark ambient, tyle że gdzieś gubi się zaciekłość, brud i ''diabeł'' w brzmieniu. Nie zapominajmy że to ma być wciąż black metal.
Darkspace potrafi to łączyć, kosmos u nich przytłacza, szybkość i ciężar, świadomość przestrzeni zgniata gardło.
To jest skuteczniejsze dla mnie, nie odmawiam jednak racji innemu spojrzeniu na temat. Widzę