Aktywne Wpisy
neurotiCat +143
Brawo dla Krzysztofa Bosaka. Jeden z nielicznych polskich polityjków z RiGCZem.
Dziś wzięliśmy udział w państwowych obchodach upamiętniających ofiary Ukraińskiego Ludobójstwa na Polakach na Wołyniu, Małopolsce wschodniej i Lubelszczyźnie. Byłem najwyższym rangą uczestnikiem uroczystości, co piszę bez żadnej satysfakcji. Wolałbym żeby było inaczej. Kolejny rok z rzędu wysłuchaliśmy przemówień w polskim gronie. Nikt ze strony ukraińskiej nie pojawił się pod pomnikiem, nie zabrał głosu, ani nie nadesłał listu. Jedynie wcześniej, przy Grobie
Bardamu +19
To chyba oficjalny następca Calibry i E36 dzisiejszych trzydziestoletnich singli. Tańszy niż Polo w podstawowej konfiguracji z salonu, ale wygląda bogato. Obowiązkowo krótka tablica, żółte kierunkowskazy, po dzwonie i szkodzie całkowitej z USA oraz stickerem z nickiem z insta na bocznej szybie.
#mustang #motoryzacja #
#mustang #motoryzacja #
Co za ścierwo xD
1. Kupiłem kartridż (nr wydania LA-H-AURVG-EUR).
2. w drodze do domu odpaliłem (Switch zapytał "grać czy ściągać patcha?")
3. wybrałem grę bez patcha, miałem w opcjach języka wybór pobrania dodatkowych języków
4. wróciłem do domu, ściągnąłem patcha
5. wracam do ustawień i NIE MA OPCJI POBRANIA INNYCH JĘZYKÓW (screen)
6. w eShopie nie ma paczek z językami xD
7. usunąłem grę (software)
8. restart konsoli, wkładam kartridż
9. NIE MOGĘ ODPALIĆ BEZ POBRANIA PATCHA xDDD (ergo nie mogę dostać się do tego menu które dawało nadzieję na pobranie innego języka)
10. ściągam update ponownie, nie wiem co dalej ¯\_(ツ)_/¯
#nintendo #witcher3
Żeby nie było - zaznaczę, że kupiłem poza Polską, okładka po angielsku, no ale bez jaj.
https://imgur.com/RRahVud
CZEBA BYO CZYTAĆ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jak mam kupić w Tajlandii polski kartridż :|
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/di8ofh/i_bought_the_witcher_3_in_thailand_now_i_cannot/
Wersja na Europę nie ma polskiego języka xD Rozumiem przyczyny, ale to zdanie brzmi jak jakaś granda.
@Czupax: Cache czy wszystko (Initialize Console - Delete all data in the system memory)?