Aktywne Wpisy
whitepiranha +50
Czym jest ten dziwny obiekt na niebie lecąy na zachod? #podkarpackie
trike +27
Chłop z mojej wiochy 24 lata morda chad, wysoki, piękna kobieta, miał szkółkę pływacka i popełnił samobója ehhh ja mając takie życie i wygląd jak on nigdy bym nawet o tym nie pomyślał. #przegryw #samobojstwo
Kwestie przemawiające za IP:
- będę brał na firmę, więc w sumie im więcej wydam tym większy zwrot dostanę. Realna cena jaką zapłacę to około 4.3k vs 1.3k
- mam macbooka
- będzie aktualny za rok, przeglądając ofertę xiaomi oczopląsu dostałem od ilości dostępnych wersji i wersji androida
- xiomi więcej procentowo straci na wartości w czasie
- będe zajebiście wyglądał w starbuniu z macem i IP, jak jeszcze golf założę to już w ogóle
Kwestie za xiomi:
- mam linuxa i winde
- no #!$%@? za 3k różnicy to mam tydzień zwiedzania bałkanów
- nie będę żałował kupić nowego za rok
- iphone realnie straci więcej na wartości w czasie
- używam androida od zawsze, bardzo lubie ten system - za to macosa np. nie znoszę, więc nie wiem czy ios mi się spodoba
#apple #iphone
IMO najlepszy ajfon od jakichś 4 lat. Najlepsza bateria ze wszystkich flagowców (nie schodzę poniżej 8 sot, często 2 dni użytkowania, średni sot prawie 10h tygodniowo). Aparat też znaczący upgrade (szeroki kąt top 2, po samsungach; tryb nocny najlepszy IMO; główne oczko też ścisła czołówka). Cholernie dobre głośniki, wyświetlacz, wykonanie.
Odnośnie tracenia wartości to przez rok nie zejdzie o 3 tysiące, za rok nadal to
@Przegrywek123: Moim zdaniem będziesz, ale oczywiście jeden Rabin powie tak, drugi Rabin powie nie :P Ja przesiadłem się z Galaxy S7 na XR w grudniu i jestem zachwycony tym, jak dobrze iPhone działa.
@Przegrywek123: nie słuchaj @januszdoe bo nie ma racji. Chociażby aparat w 11 a Xs to ogromna różnica na korzyść 11, nawet jak się nie uwzględni szerokokątnego obiektywu (Deep Fusion, tryb nocny).
Komentarz usunięty przez autora
@PanKracy582: chyba na twojej wsi xD
Przecież nowy XS kosztuje tyle samo co 11, nic nie dopłacasz. A fotki 11 robi dużo, a nie tylko trochę lepsze.
Komentarz usunięty przez autora