Wpis z mikrobloga

Korwiniści przed wyborami:

GŁOSUJCIE NA NAS, TYLKO MY URATUJEMY TEN KRAJ, Z NAMI W SEJMIE, PIS NIE UZYSKA WIĘKSZOŚCI, GOSPODARKA GŁUPCZE, 1000 PLUS DLA KAŻDEGO PRACUJĄCEGO, NISKIE PODATKI, PRYWATNE POGLĄDY TEGO CZY TAMTEGO NASZEGO POLITYKA SIĘ NIE LICZĄ TYLKO DOBROWOLNY ZUS, KWOTA WOLNA, PALIWO PO 3 ZŁ

Po czym Konfederacja zdobywa ponad 6%, wchodzi do sejmu około 13 posłów, nie wchodzi najbardziej merytoryczny Mentzen.

Korwiniści po wyborach:

ALE SUPER, GŁOSOWAŁEM NA NICH DLA BEKI XDD KORWIN O HITLERZE W SEJMIE ALE INBA BEDZIE A BRAUN POWIE SZCZĘŚĆ BOŻE O KURDE NIE WYTRZYMIE NO

#bekazkorwina #bekazprawakow #bekazkuca
#konfederacja #korwin #wybory #polityka
werdum18 - Korwiniści przed wyborami:

GŁOSUJCIE NA NAS, TYLKO MY URATUJEMY TEN KRA...

źródło: comment_etsoMYcc4rjg0Jg3RF87TaT60Du36dlG.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@edgarddavids: no własnie mówiono mówiono w końcu przyszło działanie mamy i efekty. Sam byłem na jego wiecach jakos inni mnie ni interesowali aa on tak. Jednak pewnego razu stracił mój szacunek kiedy nie umiał odpowiedzieć konkretnie na moje pytanie w 2018 roku.( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@a-lexis: jestem wolnosciowcem i korwin stracil u mnie w oczach duzo i to tak ok 2013/2014 r. teraz gdy zawarl mezalians z narodowcami to juz w ogole . no ale i tak ide na kazde wybory glosowac na tego pseudo wolnosciowca, bo jednak w moim serduszku jest miejsce tylko dla Krula. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Myślę, że ta swoista "beka" to dla wielu tylko taki dodatkowy smaczek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@plackojad: dla kolegi @Revisione to jedyna motywacja i jeszcze znalazło się ponad 150 fanów takiej postawy. Jesteście dumni z takich wyborców? Co głosują dla beki na najśmieszniejszego im zdaniem kandydata?
  • Odpowiedz
jestem wolnosciowcem i korwin stracil u mnie w oczach duzo i to tak ok 2013/2014 r. teraz gdy zawarl mezalians z narodowcami to juz w ogole . no ale i tak ide na kazde wybory glosowac na tego pseudo wolnosciowca, bo jednak w moim serduszku jest miejsce tylko dla Krula. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@edgarddavids: trochę szanuję za wytrwałość że chcę ci się co wybory głosować na
  • Odpowiedz