Wpis z mikrobloga

13 dni bez opioidów i zaraz polecę sobie po 240mg kody. Mam nadzieję, że tolerka mi spadła i że coś poczuję. Nie oczekuję fajerwerków, ale żeby przyjemniej się leżało, a może nawet z leciutkim grzaniem. Normalnie bym wziął z 300mg Antidolu, ale kasy nie mam. Jeszcze sobie obejrzałem Reindeerspotting wczoraj. Fajny film, dokument w sumie. Grupka ćpunów, jeden z kamerą nagrywał co tam robili. Finlandia, jakieś zadupie gdzie tylko można ćpać albo się zabić, więc "główny bohater" postanawia pojechać sobie na wycieczkę po Europie za #!$%@?ą kasę. xD Obecnie nie żyje, bo popełnił samobójstwo w Kambodży parę lat po nakręceniu filmu.
#opiowraki
  • 5
@halfzware_na_ware: Szczerze - zajebiście. Nie wiem czemu miałbym się z tym źle czuć. Osoby, którym się to nie podoba to lata temu nawet na mnie by nie spojrzeli, a teraz nagle miałbym rezygnować z jednej z rzeczy, którą lubię, dla nich. Poza nieustanną chęcią bycia ugrzanym jest jeszcze jasna strona, bo nie ważne jak źle mogę się czuć to i tak nie czuję się aż tak źle, bo wystarczy, że skoczę