Aktywne Wpisy
kamil-tika +10
Breaking news:
Do tej pory niewiele bylo wiadomo o stanie zdrowia Zbigniewa Ziobro. Jakies szczatkowe informacje byly podawane, ze niby chory ale wiekszosc brala to za fake newsa i ze Ziobro symuluje w celu unikniecia odpowiedzialnosci. Cos tam sie przewinelo przez media, ze niby ma raka ale to tez w sumie tak ooo rzucone bez zadnego potwierdzenia. No to teraz moge ja wam to potwierdzic. Mam info z pierwszej reki dopiero sie
Do tej pory niewiele bylo wiadomo o stanie zdrowia Zbigniewa Ziobro. Jakies szczatkowe informacje byly podawane, ze niby chory ale wiekszosc brala to za fake newsa i ze Ziobro symuluje w celu unikniecia odpowiedzialnosci. Cos tam sie przewinelo przez media, ze niby ma raka ale to tez w sumie tak ooo rzucone bez zadnego potwierdzenia. No to teraz moge ja wam to potwierdzic. Mam info z pierwszej reki dopiero sie
iquiet +66
Aha. Jak Duda dawał 2mld zł na TVP to wszyscy źli bo daje na TVP a nie na chorych.
Jak PO rządzi i postanowiło dać 3mld zł na TVP to już spoko bo „należy się”
No ale widocznie Tusk nawet jak źle robi to robi dobrze, aby PiS tego nie robił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tvpiscodzienny #pis #po #tusk #tvpis
Jak PO rządzi i postanowiło dać 3mld zł na TVP to już spoko bo „należy się”
No ale widocznie Tusk nawet jak źle robi to robi dobrze, aby PiS tego nie robił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tvpiscodzienny #pis #po #tusk #tvpis
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.