Aktywne Wpisy
BoroPrimorac +355
Pamiętacie tę żenadę jak uśmiechnięte fajnopolaki z warszawki oglądali obrady sejmu w kinie?
#polska #wybory #sejm #warszawa #nieruchomosci
#polska #wybory #sejm #warszawa #nieruchomosci
kotka-a +379
Dźwięk? Nie oszukujmy się. 40cm odcinek miedziowego kabla nic nie zmieni w dźwięku. Kabel może co najwyżej dźwięk zepsuć, gdy jest źle wykonany, albo z gównianego materiału, zdecydowanie dźwięku nie poprawi. :) Ale za to mam wkońcu oryginalne kable, aby połączyć DAC ze wzmacniaczem słuchawkowym, który służy mi jako zestaw "komputerowy". :)
#audi #diy #audioboners
xD
Swoją drogą jaki masz DAC i wzmacniacz słuchawkowy? Bo ja jak napiszę Ci do czego będę chciał te Sennki HD800 albo Hifimany podpiąć to się będziesz śmiał pewnie ;p
Komentarz usunięty przez autora
DAC to prosty, ale dobry FiiO D03K, a za amp. robi mi Moonlight v4, który napędza Sennheisery HD600. Szału nie ma, ale do grania przy przeglądaniu internetów w zupełności wystarcza. Tymbardziej, że często słucham spotify, a jak wiadomo, nawet premium nie ma szału z jakością.
Przy okazji i z ciekawości, nie wyszło to trochę zbyt sztywne?
A co do ekranu, to w przypadku następnych eksperymentów spróbuję.
@HiFiMan: Ja mam teraz Audiotrak DX TE i na razie przez dłuższy czas Hifimany lub Sennki musiałby współpracować z tym. Za rok czy coś jak ogarnąłbym inne wydatki które będą mnie czekać to prawdopodobnie jakiś wzmacniacz lampowy bym chciał kupić.