Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +178
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +143
Żenada do potęgi entej, włączcie sobie ten kawałek XD to był jedyny kawałek tego typa, możecie powiedzieć, że nie ocenia się książki po okładce, ale tego nie da się słuchać, wiec swoją ocenę poprę tylko na tym.
##!$%@? #patologia
dzięcioł = frustrat uderzający głową w ścianę (np. dlatego, że nie rozumie, o co chodzi w tekstach Belmondziaka)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
sprawdziłem tekst na geniusie
Wyżej rangę jak rover, mój fiut to dla niej siorber
Dzień dobry, twoi ludzie dzięcioły
Dzień dobry, twoi ludzie jemioły
Dzień dobry, jadę jak Hołowczyc, a ty piszesz protokoły
Komentarz usunięty przez moderatora
na genius tłumaczenie- Belmondo swoim urokiem osobistym i grubym portfelem potrafi oczarować twoją dziewczynę.
A tu rafalalala zamiast mojej dziewczyny hahahahahahha XD co za #!$%@? dzban
@siemankojanko: było blisko
Kolejny dzien z zycia hustlera
Kolejny dzien melanz poniewiera
Spytaj mojego czlowieka portfela
Jak rzygal przy barze
Jak #!$%@? degenerat...
to samo Popek i gang albanii, gdyby nie nakrecil do tego teledyskow to byloby duzo lepiej...
te 30 kola euro i teledysk za jakies drobne xD
@V3RT3R: jeżeli chodzi o to, że ma stajnie i konie to w życiu bym się nie spodziewał po takim człowieku XD