Aktywne Wpisy
WiesniakzPowolania +804
Co sie narobiło Mirki i Mirabelki
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
BartoszCebularczyk +492
No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobry przekaz leci.
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
... kupiłem zestaw kamer tego typu
i o ile jakość samych kamer jest bardzo dobra, o tyle jakakolwiek obsługa tego to masakara - aplikacja na telefon jest praktycznie nieużywalna (zabugowana, nie działa prawidłowo praktycznie większa część reklamowanych funkcji). Wszystko już pomontowane, czas na zwrot minął, a mi się już powoli kończą pomysły, jak to naprawić.
Nie znam się zupełnie na tym sprzęcie, stąd zapytam -czy mogę w jakiś sposób podłączyć te kamery do innej aplikacji niż ta oferowana od sprzedawcy (DVS Go)? Nie wymagam zbyt wiele, jedyne co w tej aplikacji działa normalnie, to podgląd na żywo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#cctv #monitoring #kamery
sensitivity
), odtwarzaniem jakichkolwiek nagrań itpCo do nagrywania przy ruchu to dawno sie z tym nie spotkałem - nagrywa się obecnie wszystko, dyski tanie, a próba ustawienia nagrywania przy ruchu to zazwyczaj lipa wychodzi.