Aktywne Wpisy
Smarek37 +342
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
qeti +82
Wymyśliłem sobie promiennik podczerwieni. Wchodzę do piwnicy, włączam promiennik i jest mi w miarę ciepło jak przez te 2h jak coś majstruję, bo nie ma potrzeby by pomieszczenie było ciągle ogrzewane. 10-15m2 ale głównie siedzę w jednym kącie. Nie miałem styczności z promiennikami podczerwieni i nie wiem czy to dobre rozwiązanie, by czuć się jak w 15C pomimo że temp. powietrza ma 6C.
Ostatecznie zostaje jeszcze nagrzewnica powietrza, ale wcześniej trzeba wejść i włączyć by powietrze się nagrzało trochę chociaż i mi żona będzie narzekać że jej słoiki się ogrzeją i popsują.
#dom #ogrzewanie #elektronika #budownictwo #budowadomu #promiennik #promienniki #kiciochpyta
przejdż sie do koscioła, ktory ma to zamontowane zimą. Niby wewnatrz nadal zimno, ale jak siedzisz akurat pod tą maszynerią, to potrafi ci sie zrobic wrecz gorąco.
@kibiklops: Jaki dokładnie kupiłeś? Bo ja jak szukałem to znalazłem tylko coś w cenie 300-400zł