Aktywne Wpisy
lapampek +128
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
A Wy co myślicie? Czy ten gość posiadajacy ogromną zręczność, trenujący, rozwjający strategie i taktyki, a dodatkowo działający w takim tempie to sportowiec?
#kiciochpyta
Natomiast czy e-sport to sport ? Nie. Nie dla mnie.
Sport zawsze łączę z ruchem ciała.
@JesterRaiin: szachy to sport?
Szachy ? -> Dla mnie ? <-
A gdzie tam. To rozrywka intelektualna, w żadnym wypadku sport.
Sport = ruch, tak to zawsze widziałem, tak to zawsze widzieć będę.
A gdzie tam. :]
Powiem wprost - nie jest sportem dla mnie "dyscyplina', którą może uprawiać pocący się jak świnia, spasiony jak knur, ledwo ruszający się człowiek, a do takich należą i brydż i szachy i gry komputerowe. :]
A Counter Strike nie lubię bo ma idiotyczną fizykę tak jak cała reszta popularnych dziś gier multiplayerowych (fizyka quakeopodobna) - za takie przewinienia trzeba by odbierać tytuł sportowej tym grom, które sportowe (nastawione na rywalizację live z innymi) są z definicji.
Spójrz z innej strony, sport to przede wszystkim rywalizacja. W szachach, brydzu i grach komputerowuch głównie to się liczy, i wysiłek intelektualny, poprzedzony latami treningów
Tak, nie mniej wysiłek fizyczny nie jest podstawą przy uprawianiu wielu dyscyplin. Możesz być gibkim,szybkim czy też w ogóle super wysportowanym, lecz bez dobrej techniki nic nie osiągniesz.
Ja nie potrafię stwierdzić z całą pewnością, czy
Panowie, pokażcie mi zawodowego strzelca czy łucznika wyglądającego jak świniak stołujący się w MacDonaldzie. :]
@marwiec: Ale dlaczego łucznictwo tak, strzelnictwo tak, a starcraft2 nie? Jaka jest różnica poza łatką "gra komputerowa dla dzieci?" Zręczność jest niezbędna, lata treningu są niezbędne, posiadanie rozwiniętej taktyki jest niezbędne. Taki sam sport jak łucznictwo czy szachy, bo to też są sporty.