Aktywne Wpisy
Koronanona +34
Cześć Mirasy
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
mandamin +210
Kto pamięta plusuje.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
@kudlatyadam witam kolege, jak byś miał jakieś pytania to pisz śmiało (づ•﹏•)づ
Od razu odpowiadam że warto xD śmigam dziennie 25km w dwie strony razem, ładowanie w pracy lub w domu, po drodze jak jest z górki (rzadko bo to Holandia) to załącza się ładowanie wsteczne, żeby nie zażywać z baterii, fajna sprawa.
Miejsce na dwie baterie,
Na 2 bateriach dystans 160km , jeżeli posiadasz adapter do baterii (złączka do połączenia dwóch) to czas ładowania jest taki sam jak przy 1 baterii
W Holandii tak prawo zabrania mi na B posiadania 125ccm , więc wersja Tc do 45km/h była lepszym wyjściem, dodatkowo nie płacę żadnego podatku A tylko ubezpieczenie (ʘ‿ʘ)