Aktywne Wpisy
placebo_ +195
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
mefju1 +585
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
#logikarozowychpaskow
#niebieskiepaski
Mirki i Mirabelki, chciałbym abyście w komentarzu odpowiedzieli jak często na pierwszym spotkaniu z Tindera bądź innej aplikacji randkowej, przyszło wam zapłacić za rachunek.
Ja zacznę na 10 spotkań płaciłem 8 razy. Oczywiście w dwóch pozostałych przypadkach płaciliśmy 50/50
¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
/> normy spolczenie nie wymagaja, zeby placil facet tylko zapraszajacy
/> te same normy spolczne wymagaja, zeby facet robil pierwszy krok i zawsze zapraszal
¯\_(ツ)_/¯
Jeśli uważasz, że powinniście zapłacić 50/50 (a tak powinno być) to jej to powiedz. Nie bądź #!$%@?.
A po drugie jeśli płacisz za nią, to pokazujesz się jako koleś który chce ją niejako kupić.
Płacąc 50/50 jeest też większa szansa, że to nie jest sponsoring, lub facet nie będzie chciał potem czegoś 'wzamian'.
Osobiście uważam, że inny udział w rachunku niż 50/50 jest po prostu nieporozumieniem