Wpis z mikrobloga

@5th: Fokus trzeci nie różni się wizualnie od europejczyka. To jest amerykaniec.

@NieznanyAleAmbitny: Zagadka rozwikłana, znalazłem jego focie ze stanów jak był w trochę gorszym stanie. Co prawda nie ma tragedii i jeśli to zostało dobrze zrobione to można brać za tą cenę.
@santa1337: To podziel się z nami tymi fotami :) Tka zastanawiam się skąd wziąłeś tą cenę 90 tys ale skóra jest w wersji titanum. Pozostałych elementów wyposażenia nie sprawdziłem ale przypuszczam, że masz racje. Teraz dopiero przybliżyłem foty i rzeczywiście ma mile na liczniku więc musi to być amerykaniec.
@santa1337: Można powiedzieć, że igiełka bo podłużnice na bank nie ruszone. Pytanie co z poduszkami ale tak stawiam, że zainwestowanie kilku koła w poduszki by się opłaciło. Kurde czemu ja nie mam zbędnych 60 koła :)
@5th: No dokładnie, ja mam nadzieję, że poduszki nie strzeliły, wydaje mi się, że kierownica cała na tych zdjęciach.. Jutro się przejadę, zobaczę czy koleś będzie ściemniał, że nówka sztuka, czy powie jak jest. Na teraz też nie mam tej kasy, za jakiś niedługi czas może będzie, zobaczymy, a nóż nie pójdzie do tego czasu :)