Aktywne Wpisy
Nooleus +233
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
Jerzy_Kudelski +543
#julka #pieknokobiet #pieklomezczyzn
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Jak przetrwać na studiach w akademiku? Jak się zachowywać? Bo w sumie idę tam z podejściem, że chce się uczyć i może kogoś fajnego poznać i się napić ale nic na siłę. I nie wiem czy to okej podejście xd
#studia #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
W akademiku mieszkasz dokładnie tak jak chcesz. Wpadniesz do pokoju z jednym lub dwoma randomowymi ludźmi. Jeśli się z nimi charakterologicznie dopasujesz - to dobrze. Jeśli nie - po prostu zaczynasz kombinować, aby znaleźć sobie inny pokój, inne towarzystwo.
W samej wrocławskiej XXlatce mieliśmy wszystkich możliwych ludzi. Hipisi mieszkali koło narodowców, dziewczynki z dobrych domów naprzeciwko wiecznie pijanych chłopaków ze wsi i miasteczek, humaniści koło ścisłowców, imprezowicze