Wpis z mikrobloga

W środę zleciłem wypłatę na konto, w piątek informacja, że przelew został zrealizowany - zawsze gdy dostawałem tę informację to pieniądze pojawiały się na koncie w ciągu 5 minut, ale tym razem nic nie dostałem. W jakim czasie od dostania tego e-maila od EcoPayz dostajecie pieniądze na konto? #ecopayz #bukmacherka #poker
  • 15
@kipi32: z ecopayz nie wiem, ale analogicznie zawsze zlecalem wyplate z konta na skrilla. Trwalo to max z 15minut. Teraz mam poodrzucane transakcje i nie mam zielonego pojecia dlaczego.
@kipi32: Aż niemożliwe, że po 5 minutach miałeś kasę na swoim koncie, ecopayz musiałoby mieć tez konto w tym samym banku. Po takim mailu zazwyczaj kasa na drugi dzień roboczy powinna być. Jeśli jeszcze nie masz to faktycznie coś długo.
@kipi32: ecopayz dzieli przelewy na 2 rodzaje: automatyczne, które idą od razu(powiedzmy wpłacałeś ostatnio 100$, to 100$ wypłaci z automatu) i te co idą chwilę dużej(większe sumy) tak jak w twoim przypadku.
@stapi12: Właśnie chodzi o to, że wydawało mi się, że oni wysyłali tego emaila jak już te pieniądze dotarły na moje konto. Miałem tak przez ostatnie kilka wypłat (zlecałem wypłatę, a pieniądze na koncie miałem w ciągu 48h, przychodził email = pieniądze są na koncie) - wcześniej faktycznie musiałem trochę dłużej poczekać z tego co pamiętam.

@2angiev: Chodzi mi o przelew z ecoPayz na konto bankowe, a nie z roomu
@kipi32: no masz rację, napisalem o przelewie PS>eco>wypłata z bankomatu

A odbiegając od tematu. to myślisz, że to bezpieczne z PSA na eco i na konto bankowe? Ja już wolałem kilkanaście dni z rzędu "opróżniać" bankomat, niż przypisywać łatkę do przelewu. No minus to duża ilość gotówki.
@2angiev: Myślę, że banki mają w dupie przelewy na 5k PLN, bo z ich perspektywy to śmieszny pieniądz. Tym bardziej, że kasa pochodzi od pośrednika, a nie od instytucji hazardowej. No chyba, że mówisz o jakichś przelewach na 50k+ PLN to już inna sprawa.

Jak w praniu wyjdzie to zobaczymy, bo nie wiadomo do czego nasz kochany rząd jest zdolny.