Aktywne Wpisy
13sierpnia +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jak zemścić się na byłej #!$%@? #!$%@? co mnie potraktowała jak śmiecia proszę o podpowiedzi #zwiazki
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być! Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by to miało wyglądać?
- No nie wiem, ale bedzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią...
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę, i ta się bedzie o nas starać.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według ciebie w ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Zadnej mamy nie widziałem czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę,że prawdziwe życie zaczyna sie dopiero później...”
zrodlo:Fanpage Nie wstydze sie Jezusa
XDDDDDDDDDD
@kezioezio: I tu jest zasadnicza różnica. Odpowiednio rozwinięty płód jak najbardziej może odbierać bodźce spoza swojego małego świata w łonie matki. Do tego ma pępowinę, która prowadzi "gdzieś". Miałby zatem naukowe podstawy, by przypuszczać, że "jest coś jeszcze". Ba, by mieć pewność, że coś musi być (no bo gdzieś ta pępowina idzie).
Natomiast nikt jeszcze nie
@Hound: "Dowodem" mojej babci na istnienie boga, jest to, że w latach '60, gdy ludzie w mojej wsi własnoręcznie chcieli odbudować zniszczony podczas wojny kościół, mój dziadek pewnego dnia nie chciał pomóc, ponieważ powiedział, że musi pozbierać siano, bo jak tego nie
Komentarz usunięty przez moderatora
"Nie wiem" to taka sama odpowiedź jak każda inna. Nie każde pytanie może mieć odpowiedź tu i teraz.
Natomiast
Komentarz usunięty przez autora