@SarahC: Ok, to zabrzmi dziwnie, ale od S02 popularna jest teoria, że Whiterose buduje "wehikuł czasu" (Kongo, elektrownia, wstęp do S3, który przedstawiał coś w stylu LHC CERNu). Co jeżeli nie chodzi o podróż w czasie, tylko o portal pomiędzy rzeczywistościami? Nie wiem, ale w trakcie tego rewatchu przed S04 mam wrażenie, że coś jest bardzo nie tak i że zobaczymy w ostatnim sezonie sci-fi twist.
@Lstr: wstep do 3 sezonu pokazany jest ten reaktor ktory prawdopodobnie jest tym wechikułem. s03e04 scena w jadalni angela z irnvingiem rozmawiają o tym "Whiterose ci pokazala? - tak -uwierzyles?" Plus jej fascynacja czasem do czegos prowadzi ( ͡°͜ʖ͡°) O alternatywnych rzeczywistosciach nic nie bylo wiec raczej tego watku nie bedzie S04 bedzie mindfuckiem ze nas z butow #!$%@? ( ͡°͜ʖ͡
@lyman11: Czas to lejtmotyw 3. sezonu. Jak nie nawiązania, to zabawa osiami czasu (jak w s03e07 z nalotem FBI na garaż). W zdjęciach do S04 statyści mieli przypisane "alt Dark Army" (czy jakoś tak). Jedno jest pewne:
S04 bedzie mindfuckiem ze nas z butow #!$%@? ( ͡°͜ʖ͡°)
@mxj1337: teraz mi sie przypomniala scena jak Leon co był z eliotem w wiezieniu pojawił się w scenie po napisach w którymś z odcinkow 3 sezonu i podszedl do mobleya i trenton i zapytał 'ktora godzina' Mi to wygląda jak by on odbywał podróż w czasie i te alternatywne rzeczywistości mogły by się tam sprawdzić np sprawdzali co by się stało gdyby ich nie zabili, gdyby odpalili ten program z zamachem
Esmail pośrednio potwierdził, że nie będzie motywu podróży w czasie... ale co z alternatywnymi rzeczywistościami?
#mrrobot
s03e04 scena w jadalni angela z irnvingiem rozmawiają o tym
"Whiterose ci pokazala?
- tak
-uwierzyles?"
Plus jej fascynacja czasem do czegos prowadzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O alternatywnych rzeczywistosciach nic nie bylo wiec raczej tego watku nie bedzie
S04 bedzie mindfuckiem ze nas z butow #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡
Mi to wygląda jak by on odbywał podróż w czasie i te alternatywne rzeczywistości mogły by się tam sprawdzić np sprawdzali co by się stało gdyby ich nie zabili, gdyby odpalili ten program z zamachem