Aktywne Wpisy

jmuhha +270

Melkovva_ +91
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/196682_352168958199806_994139580_n.jpg Bam bam bam, bam ba dam, bam ba bam!
#lewakisiesmiejo
~jacek gmoch
że..
że...
żenada :>
Komentarz usunięty przez moderatora
Ach ten zły Palikot, który bezczelnie pokazał przed kamierami w------r dzięki czemu raptem powstrzymano na jakimś posterunku problem z gwałceniem kobiet. Ale on pokazał w------r!
#grzecznyhejt #kulturaklotni
@gentelman: @masej: Jest jednak subtelna różnica między śmianiem się z pewnych podobieństw między papieżem a Imperatorem, a krzyczeniem, że "Jan Paweł II gwałcił małe dzieci." (podczas gdy on najprawdopodobniej tylko pozwalał na to by kosztem ofiar, udzielać pomocy księżom, którzy gwałcili małe
btw humor z karaczana, to raczej przerabianie obrazków z Papieżem, a nie z politykami czy piłkarzami.
pozdrawiam
Ale ja nie rozumiem rozróżniania papieża od tamtych. Ok, Ty możesz go traktować w sposób szczególny jako katolik, ale ja?