Aktywne Wpisy
Reiden +30
Krótko o sytuacji mojego kumpla. 5 lat temu pod koniec studiów poznał dziewczynę. Na początku spoko, wiadomo pięknie. Minęło 5 lat i co następuje:
- dziewczyna kompletnie bez wartości rodzinnych, jedynaczka, nie rozumie po co jego rodzina spotyka się na święta,
- Dziewczyna nie chce mieć dzieci kategorycznie, kilka razy z nią o tym próbował rozmawiać ale za każdym razem zaczyna beczeć.
- Ateistka, kolega wierzący
- Laska chce mieć ślub ale
- dziewczyna kompletnie bez wartości rodzinnych, jedynaczka, nie rozumie po co jego rodzina spotyka się na święta,
- Dziewczyna nie chce mieć dzieci kategorycznie, kilka razy z nią o tym próbował rozmawiać ale za każdym razem zaczyna beczeć.
- Ateistka, kolega wierzący
- Laska chce mieć ślub ale
mamil024 +260
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/196682_352168958199806_994139580_n.jpg Bam bam bam, bam ba dam, bam ba bam!
#lewakisiesmiejo
~jacek gmoch
że..
że...
żenada :>
Komentarz usunięty przez moderatora
Ach ten zły Palikot, który bezczelnie pokazał przed kamierami wibrator dzięki czemu raptem powstrzymano na jakimś posterunku problem z gwałceniem kobiet. Ale on pokazał wibrator!
#grzecznyhejt #kulturaklotni
@gentelman: @masej: Jest jednak subtelna różnica między śmianiem się z pewnych podobieństw między papieżem a Imperatorem, a krzyczeniem, że "Jan Paweł II gwałcił małe dzieci." (podczas gdy on najprawdopodobniej tylko pozwalał na to by kosztem ofiar, udzielać pomocy księżom, którzy gwałcili małe dzieci) Oczywiście jakby
btw humor z karaczana, to raczej przerabianie obrazków z Papieżem, a nie z politykami czy piłkarzami.
pozdrawiam
Ale ja nie rozumiem rozróżniania papieża od tamtych. Ok, Ty możesz go traktować w sposób szczególny jako katolik, ale ja?