Aktywne Wpisy
jmuhha +27
Czy znacie jakieś kursy/książki na prawko dla seniora? ᶘᵒᴥᵒᶅ
Chcemy, żeby babcia 76 lat zrobiła sobie prawo jazdy by mogła dojechać do lekarza, na zakupy czy do urzędu. Babcia ma wzrok jak sokół i tata zabiera ją na plac do pojeżdżenia gdzie już ogarnia + jezdzilaby nową toyotą xcroos Yaris gdzie sama hamuje przy przeszkodach
Jakby ktoś miał jakieś namiary na dobrą szkoły jazdy mająca cierpliwość w okolicach
Chcemy, żeby babcia 76 lat zrobiła sobie prawo jazdy by mogła dojechać do lekarza, na zakupy czy do urzędu. Babcia ma wzrok jak sokół i tata zabiera ją na plac do pojeżdżenia gdzie już ogarnia + jezdzilaby nową toyotą xcroos Yaris gdzie sama hamuje przy przeszkodach
Jakby ktoś miał jakieś namiary na dobrą szkoły jazdy mająca cierpliwość w okolicach
lofix +63
Taka mała ciekawostka z fabryki Tesli "Giga" pod Berlinem.
Przy każdej rampie z obu stron wisi przyczepione na trytytkach 8 "ajfonów" (przykryte plastikami, więc nie wiem jaki model, ale raczej nowszy niż starszy).
Wózek widłowy wyciąga towar z naczepy, na stelażach są kody kreskowe. IPhone czyta kod i wrzuca na komputer (zazwyczaj w innych firmach wózkowy skanuje kod ręcznie skanerem).
Dla zobrazowania skali. Główna hala (największa) posiada na pewno więcej niż 200
Przy każdej rampie z obu stron wisi przyczepione na trytytkach 8 "ajfonów" (przykryte plastikami, więc nie wiem jaki model, ale raczej nowszy niż starszy).
Wózek widłowy wyciąga towar z naczepy, na stelażach są kody kreskowe. IPhone czyta kod i wrzuca na komputer (zazwyczaj w innych firmach wózkowy skanuje kod ręcznie skanerem).
Dla zobrazowania skali. Główna hala (największa) posiada na pewno więcej niż 200
OSTATNIA PROSTA (。◕‿‿◕。)
BARAŻ O UDZIAŁ W PÓŁFINALE ( do rozegrania do jutra 22:00 ):
@Starozytny_Chrabaszcz_Szablozebny vs @PioPio2137 (waga lekka)
PÓŁFINAŁY:
#1 @Mirko_z_Przypadku vs ZWYCIĘZCA BARAŻU (waga średnia)
#2 @nowe_nowiuskie_konto vs @Muumineekk (waga półciężka)
ABYŚCIE MOGLI SIĘ DOBRZE PRZYGOTOWAĆ TO FINAŁ ZOSTANIE ROZEGRANY W WADZE CIĘŻKIEJ
NATOMIAST WALKA O 3 MIEJSCE W WADZE PIÓRKOWEJ.
TERMIN ROZEGRANIA PÓŁFINAŁÓW: 21.09.2019r. godz 20:00
FINAŁY 22.09.2019r. do godziny 20:00
W niedzielę podsumowanie turnieju
ᕦ(òóˇ)ᕤ
#wykopoweufc #ufc #ps4
Jakąś ligę wykopową chciałbym stworzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byłyby obrony pasa i takie tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja mogę z wygranym zaraz po Waszej walce zawalczyć to już byśmy mieli wszystko ogarnięte PSN: Ponczkoslaw
czekam jeszcze na fife i pewnie tyle z moich gier
https://www.youtube.com/watch?v=tTelnNmRUH0
@Mirko_z_Przypadku: ok
jednak nie wiem czy dam rade dzisiaj wieczorem, teraz ciezko mi powiedziec
jednak nie wiem czy dam rade dzisiaj wieczorem, teraz ciezko mi powiedziec
Chill jak coś to możemy nawet po 23 jak coś to daj znać ja od 19 jestem wolny lub jutro
Wygrany @nowe_nowiuskie_konto
@PioPio2137 win
Myślę od kilku miesięcy żeby wrócić i polepszyć trochę formę i chyba za 2 tyg pójdę znowu na trening... Szkoda tylko że mój trener już nie uczy... Także tego