Aktywne Wpisy
drogba90 +496
Nie ma lepszego mema z nosaczem i nie zapraszam do dyskusji nawet #humorobrazkowy #heheszki #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Syn_Tracza +80
Wykres dla Lodzi. Tak się dzieje, że od 4 lat mieszkam w tym mieście (dobrowolnie xD). Poznałem to miasto, w sensie, jak szybko ubywa ludzi, jakie są zarobki ludzi, jakie są perspektywy, ilu jest dobrze płacących firm itd.
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
1. Bekanie i wszelkiego rodzaju przemowy treści żołądkowej wejdzie do normalnego "daily" bingo. Nie chciałem tego trochę, bo nasłuchiwanie przez cały wysryw głosów żołądka bebzuna wydawało mi się męczące i ohydne, ale #kieleckiulaniec beka tak często i dorodnie, że to musi być na planszy.
2. Na początku wysrywu bebzun, wrzucając zdjęcie śledzia w sałatce, wpadł na pomysł że nie będzie na insta wrzucał dziadostwa, tylko same jedzeniowe petardy, tak żeby każdy mógł sobie je znaleźć. Wiadomo, po co komu trippadvisor, lepiej sprawdzić insta ulańca XD Od tego momentu wrzucił między innymi:
-średniej jakości burgera,
-podwójnego hot-doga ze stacji,
-wódę, która mu nie smakowała,
-Big Tasty, który był "nadal smakowo OK",
-KFC, którego jakość w Rosji "również delikatnie kuleje",
-Bliny z kawiorem, które tak na prawdę były naleśnikami,
-Zwykłego, tajskiego kurczaka w panierce z ryżem
Tak bardzo #bebzunlogic
3. W 10:40, przy próbowaniu Big Tasty mówi "jest szansa, że go już jadłem w Kaliningradzie, ale... jest szansa też, że go nie pamiętam po prostu."
Innymi słowy, #ussponton przyznaje się do tego, że po pijaku urywa mu się film, ale on dalej idzie w tany. Choroba alkoholowa postępuje.
#mocnyvlog