Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi proszę, jak/gdzie najlepiej kupić Fifkę na PS4? Wcześniej grałem na PC to sobie kupowałem gdzieś klucz i nie było problemu. Na Ps4 trochę drogo. Mam wykupiony EA Access i teraz pytanie, czy będę miał te 10h wcześniej, nawet jeżeli kupię wersję standardową?
A jeżeli kupie gdzieś w sklepie, to dostane te 3 dni wcześniej żebym mógł aktywować Fifę?
Jednym słowem zależy mi żeby kupić jak najtaniej i żebym mógł skorzystać z tych 10h.
#fut
  • 6
@cincin27: Przed napisaniem cofnąłem się o 3 dni wstecz na tagu i nie widziałem ani jednego pytania w którym ktoś zadawałby to samo pytanie co ja, za to znam już wszystkie oceny ikon i heheszki ze VVD ma 66 PAC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem, czy mi mirko wyrywczo pokazuje wpisy, ale nadawałbyś się na admina na elektrodzie "było, użyj opcji szukaj, zamykam"
@SteamGuard: jak masz wykupiony ea access to będziesz miał te 10h niezależnie od tego jaką później kupisz wersję, możesz nawet nie kupować wcale. Postęp gry będzie zachowany. Edycja mistrzowska/ultimate daje dostęp od 24. A gdzie najlepiej kupić to nie odpowiem bo na tej platformie nie gram :)
@andek980: Ok, skoro dostane 10h nawet nie kupując gry, to już wiem że po prostu będę szukał gry jak najtaniej po sklepach, aby przysłały mi na premierę. Tego nie wiedziałem, a więc wielkie dzięki za pomoc!