Aktywne Wpisy
xionacz +725
zajsty +275
W 31 kolejce Harry Kane dwukrotnie trafia do siatki.
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Mirabelki, jak ogarnąć #zauroczenie, kiedy jest się już w związku? Napatoczył się taki, za dużo gadał, cham i prostak no i skradł serce ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Nie, nie zdradziłam mojego faceta, kocham go. Zaspokaja mnie jak może. Czy to wina stresu?
Chciałabym, żeby to był bait, ale nie jest. Szukam pomocy. Chcę przestać myśleć o tej drugiej osobie, nic ona nie wnosi i nie jest mi potrzebna. Robię co mogę, obrzydzam sobie go w myślach, staram się odbiegać myślami, ale to nic nie daje. Jest okropnie ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Znowu napiszę, tak, kocham faceta swojego xD. Czegoś mi brakuje, nie wiem czego. Nie chcę tego i nie wiem jak się tego pozbyć. Pierwszy raz w ciągu 7 lat czuję się okropnie. Już raz próbowałam się go pozbyć, bez skutku. Unikałam go jak moglam, a jak go spotkałam (co nie było trudne) bach, no jakby ktoś rzucił 5 ton kamienia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pomocy #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy ten drugi wie, że jesteś w związku i mimo to zarywa?
Komentarz usunięty przez autora
Inb4 - #!$%@? do niego czujesz, bo gdyby naprawdę, nawet byś popatrzeć nie chciała na innego. I dlatego uważam, że miłość nie istnieje ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Prędzej bym sobie coś zrobiła, gdybym miała mojego zdradzić xD. Dlatego czuję się z tym okropnie. A boję się o tym porozmawiać. Co mu powiem? Żeby przestał
Innymi słowy, puścisz się z kimś innym bo hormony każą, będzie Ci ciężko żyć samej ze sobą i własnym sumieniem, bo tak jesteś sztucznie zaprogramowana. Nie puścisz się, nadejdzie czas, że będziesz tego żałować,
Komentarz usunięty przez autora