Aktywne Wpisy

WielkiNos +443
bigbuck +126
#samochody #motoryzacja
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg

źródło: comment_RK7glm4bZVaegUIX7QCNxWLlo8tXwkgA.jpg
PobierzCerizay, Shinafoot, Rothesay
W przypadku Berezy można jeszcze dyskutować i interpretować, tutaj już raczej trudno.
Książka nazywa się "Zapiski z Rothersay 1940-1942", autorstwa Stefana Mękarskiego.
A opis tego, co się tam działo z zewnętrznego źródła znajduje sie w książce Adama Majewskiego "Wojna, ludzie i medycyna".
Nie ma opcji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trudno też uznać Sikorskiego za rządzącego, chyba, że jako kacyka ze swoimi prywatnymi niedobitkami, których nie wycofał na czas z Francji i wyladowywał swoje frustracje w prywatnych miejscach tortur.
Komentarz usunięty przez moderatora