Jaki #sotd u szanownych Mirasków? U mnie dzisiaj siedzi jak złoto Al Haramain Mystique Homme. Latem Mystique drażnił mnie niesamowicie i przeszło mi przez myśl, by go sprzedać, jednak zdałam sobie sprawę, że nie naprawi to mojego budżetu ( ͡°͜ʖ͡°) I dobrze, że został!
@corka_mirka @makrel_gieldowy już chciałem pisać czy ktoś odleje Mystique ale wbijam na allegro i chyba nie ma sensu ( ͡º͜ʖ͡º) Jak mnie przestanie głową boleć to kupię. Co do #sotd dziś nic (-‸ლ)
@furcio: nigdy, zreszta max w bicu jaki mialem to jakies 43cm, musze wrocic to przerzucania zelastwa, powerlifty kupione, jeszcze niech mi otworza silke obok biura :D
Czy w polskim interesie nie byłoby lepsze żeby podpisać pakt z Rosją o nieagresji i zaatakować Ukrainę od jej zachodu. Granice polsko rosyjskie umieścić w okolicy Kijowa. Przecież Ukraińcy mają #!$%@? na swoją ojczyznę, w końcu to twór, liczy się tylko dolar. #wojna #ukraina
Jaki #sotd u szanownych Mirasków?
U mnie dzisiaj siedzi jak złoto Al Haramain Mystique Homme. Latem Mystique drażnił mnie niesamowicie i przeszło mi przez myśl, by go sprzedać, jednak zdałam sobie sprawę, że nie naprawi to mojego budżetu ( ͡° ͜ʖ ͡°) I dobrze, że został!
#perfumy
Jak mnie przestanie głową boleć to kupię.
Co do #sotd dziś nic (-‸ლ)