Aktywne Wpisy
Ciortas +12
jakie macie podejście do pracy w której płaci się najniższą na umowie a reszta pod stołem? Byłem już na kilku rozmowach i wszędzie oferują tego typu rozwiązania, jeden szef mówił że tak robi 90%warsztatów bo koszta są ogromne jakby miał płacić pełną kwotę (chodzi o warsztaty samochodowe). Czy naprawdę w dzisiejszych czasach nie da się pracować bez kombinowania z wypłatami? Takie rzeczy sprawiają że nie mam ochoty siedzieć dłużej w Pl, ale
Przyjaciel_Rodziny +728
Błędy się zdarzają. Kto z nas nie ma wujka, ojca, który myli imiona lub w ferworze dyskusji powie do Ciebie "Wojtek, słuchaj" podczas gdy masz na imię Iwona. Jednak tak się składa, że Twój stary nie komentuje meczów, bo to obciach mówić o Robercie Lewandowskim per Grzesiek Lewandowski, Piotrek Lewandowski. I nawet Twój stary po 60minutach meczu zorientowałby się, że Zieliński ma na imię Piotrek, a nie Robert. Niestety Szpakowski się nie orientuje.
I dziwię się bardzo, bo Marek Szkolnikowski odkąd przejął stery w TVP Sport wprowadził tę stację na wyższy poziom, zarówno pod względem opakowania contentu, jak i profesjonalizmu dziennikarzy. A Dariusz Szpakowski się uchował i przy każdej transmisji zachodzę w głowę, jakim cudem?
#mecz #pilkanozna