Wpis z mikrobloga

Szanowne Państwo, Kochani Moi.
Z tej strony kompletnie nie Walenty, ale wy i tak będziecie wiedzieć lepiej.

Żyjemy w 2019 roku. Trzecie tysiąclecie naszej ery, XXI wiek, komuna upadła 20 lat temu, a niektórzy z nas dalej wyrażają ogromnie homofobiczne sentymenty i opinie. Zgadzam się z tym że Sławek to rudy wilkołak-gej oraz ŚMIERTELNIE NIEBEZPIECZNY PSYCHOPATA, ale to nie znaczy, że trzeba go wyzywać od gejów. Wystarczy jedynie insynuować homoseksualną orientację seksualną i nachalne zaloty w stosunku do Majora, który pozostaje ich nieświadomy, a co owy wcześniej wspomniany wilkołak-gej wykorzystuje, czego dowodem jest choćby ślad biologiczny na masce samochodu Astry Opla. Proszę państwa, gdy przychodziłem na świat w 1345 roku i zobaczyłem Krzysztofa Kononowicza po raz pierwszy w telewizji w 1993 roku to nie pomyślałem wtedy, że 26 lat później będę pisał takie komentarze na Wykopie, ale muszę to napisać: nie jestem Walentym. To tylko taka tradycja by twierdzić, że nim jestem, ale wszystkie tradycje są bezsensowne, podobnie jak wieszanie śmieci na drzewkach iglastych w okresie przechylenia ziemskiego bieguna północnego w kierunku równoległym do kierunku padania promieni słonecznych oraz mówienie do obrazów przedstawiających kobietę z niemowlęciem. Taką samą tradycją jest skrajna homofobia okazywana tutaj na tagu. Jeśli nie poprzestaniecie jej stosować i nie poprzestaniecie patrzeć się ludziom na przyrodzenia i na to co robią to będę zmuszony zagrać smutną melodię na moim pianinie. Przez poziom taki jaki tutaj reprezentujecie kompletnie nie dziwię się, że Walenty wziął i usunął konto z Wykopu.

Pozdrawiam,
Piotr Fronczewski.

• 21
@ACE41: Ty to możesz mnie w dupę pocałować, pod warunkiem że sobie mordę wymyjesz. Ja piszę całkowicie na poważnie, a ty jeszcze masz czelność zarzucać mi że żartuję. Nie rozumiesz, że mój post ma głębszy sens, to Wykop w pigułce.
@ACE41: Ja ciebie prowokuję? Ty przychodzisz i coś tam mówisz o moich wpisach i ciebie kompletnie omija sedno mojego wpisu, do tego na każdym kroku wyzywasz Sławka od gejów. Mi też się oberwało. Masz coś nie tak z banią, homofobie. Wyjdź lepiej ze swojej szafy, lepiej się poczujesz będąc sobą.
@mx-walnienty: kompletnie ci nie wychodzi próba sprowania mnie. Jakiś random sławek to mnie tak obchodzi jak Ewa Lipka. Może trafisz na jakąś nizinę intelektualną i dobrze sobie z nim powymieniasz bluzgi. Nie ten poziom kmiotku.
@mx-walnienty: To ty napisałeś mi wulgarnie o swoich fetyszasz i propozycjach całowania. Następny donosiciel co się najpierw pieni, a później zgłasza. Jeszcze odwracasz kota ogonem. Słabo to ci wychodzi
@mx-walnienty: masz jakąś manie na punkcie tego sławka, że tak o nim ciągle piszesz. Mnie interesuje uniwetrsum czyli Kononowicz, a nie ktoś na kogo szkoda czasu. Teraz możesz spokojnie znowu donieść modetacji.
@mx-walnienty: Znowu odbijanie piłeczki. Najczęściej ludzi mający problem z czymś wmawiają innym, że to oni mają te cechy. Tak samo jest w twoim przypadku. Ani w tym ładi, ani składu ani logiki. Szkoda miojego czsu na jałowe pisanie z trollem. Także idę zrobić coś konstruktywnego.
@ACE41: Widocznie bardziej od klanu wolisz kłócić się ze mną, ale od kłócenia się ode mnie wolisz rzekomo robić masę innych bardziej pożytecznych rzeczy. Zataczasz błędne koło w swojej logice, ale będziesz zbyt inteligentny by to dostrzec i po prostu stwierdzisz, że jestem idiotą/gejem/gejowskim idiotą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)