Wpis z mikrobloga

Jak w ogóle mozna w returninga grac? To mod dla masochistów. Zadania łatwo mozna pobugować. Powiecie zeby z solucja grac. Ale co to za gra jak nawet nie daje mozliwosci zorientowania sie co robic dalej. Nie graczu. Wal sie. Patrz solucje. Lore gothica jest zgwałcone. Niektóre animacje to jakis zart, np sprintu albo walki dwoma mieczami. Kto tak by machal mieczami xddd. Juz prince of persia lepiej to robi. Potworów od chooja jakby to jakis slasher byl. Bossów normalnie w walce nie pokonasz bez bugowania. Super mod ruski. Sam fun.
#gothic #returning
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@typbezkasy95 Sam gothic polega na bugowanou to nie dziw sie, ze jest to element rozgrywki. Mozna powiedzieć, ze jest to wymagane aby bossy byly przekokszone w takich dodatkach aby gracz musial sie naglowkowac jak go zabic. Idz sobie zagraj w podstawke dla lamusow co sie przechodzi w 2h. Najlepiej jakims pedalskim paladynem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@SnowFox: Grałem wcześniej w R 2.0. Na początku bez solucji i poradników, więc miałem trochę problemów z retoryką i zwaliłem sobie niektóre questy. Ale nie szkodzi, doszedłem całkiem daleko, było okej.

Teraz doinstalowałem sobie AB, bo dużo osób pisało, że ułatwia trochę grę. Myślę sobie - dobra okazja żeby zacząć od nowa, zwłaszcza, że już wiem o co chodzi w Returnie i jak nie zwalić sobie gry.
TA #!$%@? AB
  • Odpowiedz