#anonimowemirkowyznania Gdzie szukać dziewczyny, inteligentnej, introwertycznej, wesołej, z którą można by się zakolegować, zaprzyjaźnić, a z czasem może i coś więcej?
@siadatajta: @AnonimoweMirkoWyznania: Hehe mam taką koleżankę, 10 kotów, trochę nadwagi i rozbudowany profil na deviantarcie, tak wydaje mi się że ona nie chce faceta. A powiem szczerze lubię ją bardzo, chociaż do najpiękniejszych nie należy. Poznałem przez znajomych, inaczej nie ma szans bo z koleżankami się trzyma, może w pracy takie idzie spotkać, każdy gdzieś pracuje ¯\_(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: Yyyy wszędzie? Praca, przede wszystkim na ulicy, w sklepie, galerii, koncerty, kluby, internet. Nikt nie powiedział, że laska z którą idziesz na spotkanie to musi być Twoja żona, zawsze możecie zostać psiapsiółkami :))
Gdzie szukać dziewczyny, inteligentnej, introwertycznej, wesołej, z którą można by się zakolegować, zaprzyjaźnić, a z czasem może i coś więcej?
#zwiazki #rozowepaski nie #badoo nie #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży