Wpis z mikrobloga

Zgubiłem portfel w Uberze. Zgłosiłem przez apkę, po pół godziny przyjechał. Wszystko spoko tylko patrzę na konto i pojawiła mi się jedna nowa operacja na prawie 20 zł podpisana jako Bird Polska. Czy to może być opłata ubera za odwiezienie mi tej rzeczy? Jeśli tak to dlaczego się tak dziwnie nazywa. A może to Pan kierowca sobie robił zakupy moją kartą? Była zablokowana do momentu kiedy ją odebrałem od kierowcy, potem aktywowałem i w tym momencie się pojawiła transakcja.

#uber #gownowpis #pomocy
  • 3
  • Odpowiedz
@Qbol69: Chłopie, ja kiedyś zostawiłem torbę z laptopem i tabletem - około 17000 PLN łącznie i kierowca sam mi podrzucił zanim zdążyłem się kapnąć, że nie mam zabawek. Prawie na zawał zszedłem jak ktoś zapukał do drzwi i okazał się tym kimś kierowca. W ręce mial moją torbę. Nigdy w życiu takiego napiwku nie zostawiłem. Możliwe ze te 20 PLN doliczyli za dojazd. Zadzwoń do obsługi klienta i zwryfikuj najlepiej.
  • Odpowiedz
@Qbol69: kierowca może zgłosić że odwiózł zgubioną rzecz i wtedy uber pobiera 25zł, ale bird polska? może na hulajnogach za twój hajs jeździ xd
  • Odpowiedz