@ZdenkeGrygiera: ja bym pomyślał może o kartkach ale nie wiem jakie sa kursy. To jednak derby plus od czasu transferu Inigo Martineza (Bilbao wpłaciło klauzule i nie negocjowało z Sociedad) realcje między klubami są chłodne. W przeszłości zdarzały się mecze z wieloma kartkami miedzy tymi ekipami. a dodatkowo sędziuje Javier Estrada Fernández, który kartek pokazać się nie boi ( już w tym sezonie w meczu Celta-Real dał 7 żółtych i czerwoną
@puyol95: +6.5 jest za @1.71 wg fortuny. w ostatnim meczu między nimi kartki były 2, za to w przedostatnim 11, cztery mecze temu 10. jest to jakaś koncepcja, dorzucając do tego tego sędziego to już w ogóle ( ͡º͜ʖ͡º)
@ZdenkeGrygiera: Ja jak będę miał czas to bedę oglądał ten meczi jeśli będzie ostro to będę polował na jakąś okazję na live żeby zagrać na kartki. PS. w razie jak zagrasz i nie wejdzie to ja umywam rączki, to tylko luźne dywagacje( ͡°͜ʖ͡°)
@puyol95: wiadomo zią, luzik. myślę, że wrzucę ten meczyk na kupon, a Twoja rozkmina z kartkami to rozsądna propozycja i mam teraz mały ból głowy (w przeciwieństwie do OPa grania 1x2 tutaj bym nie zaryzykował)
Nie jestem pewien czy Bilbao Ci wejdzie, moim zdaniem Sociedad skompletowali ciekawą kadrę i będą mocni w tym sezonie.
@likeFap: Mysle ze trafia. PSG mocno oslabione przez kontuzje wiec licze na 1-3
Ja jak będę miał czas to bedę oglądał ten meczi jeśli będzie ostro to będę polował na jakąś okazję na live żeby zagrać na kartki.
PS. w razie jak zagrasz i nie wejdzie to ja umywam rączki, to tylko luźne dywagacje( ͡° ͜ʖ ͡°)