Wpis z mikrobloga

szybkie dwa pytania
1. gralem se rok temu w bfa i kupilem token, moge go aktywowac na battlenecie zeby pograc sobie w classica?
2. jestem noobem totalnym, ktoremu pewnie sie znudzi za miesiac/dwa classic, ale probowac warto. wiec z tego co czytalem to najbardziej noob friendly jest warlock i hunter. ktorego wybrac? mocno przekonuje mnie to ze warlock to taki troche mag no i najlepszy argument ze ma peta za frajer na 20 lvlu xD
#wow #worldofwarcraft #wowclassic #mmorpg
  • 16
  • Odpowiedz
@Gennwat:
1. Tak
2. Jak dla mnie to grajac od poczatku w classica kazda klasa bedzie noob friendly. Pety ulatwiaja troche tankowanie no ale poradzisz sobie kazda inna klasa tez wiec nie ma sie co ograniczac.

Jesli chodzilo ci ze warlock ma free mounta na 20 to w classicu jest to dopiero 40 lvl ( ͡° ͜ʖ ͡°) troche sie trzeba nachodzic
  • Odpowiedz
1. gralem se rok temu w bfa i kupilem token, moge go aktywowac na battlenecie zeby pograc sobie w classica?

@Gennwat: tak

warlock i hunter. ktorego wybrac?

@Gennwat: Lock nie potrzebuje kupować ammo :P
  • Odpowiedz
@toobusyswimming: zaczalem wczoraj tym warlockiem, wybralem orca i wbilem jakos 7-8 level. moglbys rzucic jakies protipy? wiem juz o tym pecie void na 10 lvl ze jest kozacki (to chyba spell bedzie do kupienia?), widzialem tez jakis trick z farmieniem 54 linen cloth (nie wiem z czego to sie bierze nawet) wzieciu tailoringu i ogarnieciu sobie z tego wanda na 5 lvl ktory jest mega boostem. tez gdzies czytalem zeby wziac
  • Odpowiedz
@Gennwat:

wiem juz o tym pecie void na 10 lvl ze jest kozacki (to chyba spell bedzie do kupienia?)

Będzie quest na niego

widzialem tez jakis trick z farmieniem 54 linen cloth (nie wiem z czego to sie bierze nawet) wzieciu tailoringu i ogarnieciu sobie z tego wanda na 5 lvl ktory jest mega boostem

Linen clothy beda lecialy z mobkow, w koncu znajdziesz miejscowke w ktorej one dropia, a jak
  • Odpowiedz