Aktywne Wpisy
sildenafil +93
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
d4wid +336
Oni chcą tylko mniejszych podatków, czego nie rozumiesz.
#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #sejm #bekazkonfederacji #ruskimir #rosja #ukraina #bialorus #heheszki
#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #sejm #bekazkonfederacji #ruskimir #rosja #ukraina #bialorus #heheszki
1. gralem se rok temu w bfa i kupilem token, moge go aktywowac na battlenecie zeby pograc sobie w classica?
2. jestem noobem totalnym, ktoremu pewnie sie znudzi za miesiac/dwa classic, ale probowac warto. wiec z tego co czytalem to najbardziej noob friendly jest warlock i hunter. ktorego wybrac? mocno przekonuje mnie to ze warlock to taki troche mag no i najlepszy argument ze ma peta za frajer na 20 lvlu xD
#wow #worldofwarcraft #wowclassic #mmorpg
1. Tak
2. Jak dla mnie to grajac od poczatku w classica kazda klasa bedzie noob friendly. Pety ulatwiaja troche tankowanie no ale poradzisz sobie kazda inna klasa tez wiec nie ma sie co ograniczac.
Jesli chodzilo ci ze warlock ma free mounta na 20 to w classicu jest to dopiero 40 lvl ( ͡° ͜ʖ ͡°) troche sie trzeba nachodzic
@Gennwat: tak
@Gennwat: Lock nie potrzebuje kupować ammo :P
ehh 13k kolejki na golemagga
Będzie quest na niego
Linen clothy beda lecialy z mobkow, w koncu znajdziesz miejscowke w ktorej one dropia, a jak