Wpis z mikrobloga

@tomas-minner: @bitcoinpl_org:
26.625769485 BTC za kwotę około 1000000 PLN

Informujemy, że w przypadku zmiany kursu ilość otrzymanych środków może ulec zmianie. Ostateczny kurs wymiany zgodny będzie z aktualnym kursem w momencie otrzymania potwierdzeń sieci o otrzymaniu środków.

Co mają potwierdzenia sieci do natychmiastowego zakupu za PLN?
  • Odpowiedz
ale i tak czuję, że hash-back wypadnie najlepiej
młodzi ambitni, startują dopiero. InPay, FlyingAtom, Tokeneo itp są już duzi. Pewnie koszty też większe. Nie wiem. Sprawdzę to.
  • Odpowiedz
No właśnie tak myślałem... żeby to było z głową i sprawiedliwe to muszą być wszystkie kantory, ale też dobrze by było kupować online w tym samym czasie, np. poniedziałek 12:00. Wtedy byśmy wiedzieli po jakich kursach kupiliśmy, jaki koszt wymiany i jak długo trwała transakcja. Na pierwszy rzut oka mission impossible. Muszę to przemyśleć i dobrze zaplanować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tomas-minner: zawołaj mnie też jak coś zrobisz w tym kierunku
nie musisz robić zakupów wszędzie o tej samej porze, wystarczy zapisać po jakim kursie kupujesz i zerknąć na kurs np na bitstamp czy bitmex, przy następnych zakupach też patrzeć o ile kurs zmienił się na bitstamp i obliczyć różnicę, finalnie powinien wyjść ładny obraz tego gdzie najtaniej, gdzie jakie prowizje i kto ściemia, chyba poszukam ci tej stronki, zdaniem kolesia
  • Odpowiedz