Aktywne Wpisy

pekas +95
#lotr #wladcapierscieni #film #grafika
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
źródło: temp_file4442000766932338146
Pobierz
Dorciqch +94
Ej @asdfghjkl czy na krecie rośnie kawa? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ogrodnictwo
#sztucznainteligencja #humorobrazkowy #pasjonaciubogiegozartu
#ogrodnictwo
#sztucznainteligencja #humorobrazkowy #pasjonaciubogiegozartu
źródło: temp_file8197601397290406409
Pobierz

Z góry mówię, że ostatnio korzystałem z Kodi chyba wersji 15 czy 16 i wszystko grało i pokazywało napisy "out of the box". Teraz wracam po latach i same problemy. Domyślnie widzę, że mogę zainstalować wtyczki do: napiprojekt, napisy24, opensubtitles (te przynajmniej kojarzę i przy szukaniu ręcznym w MPC napisy są).
- napiprojekt znajduje tylko w języku angielskim i nie ma żadnej konfiguracji
- napisy24 wypierdzielają błąd, w logu wychodzą jakieś exception pythona
Obie wtyczki w XML kierują na forum kodi, gdzie wątki kończą się w 2014/2016 roku tekstem "wtyczka już nie działa".
- opensubtitles wymaga loginu i hasła (?)
Serio, trzeba teraz wszędzie konta zakładać, czy są jakieś inne wtyczki/repozytoria, o których jeszcze nie wiem, a które mi ułatwią życie?
#kodi #kodiwpigulce #xbmc
Ze swojej strony polecam wtyczkę od Homika z napiprojekt bo możesz wybrać napisy do rozmiaru i długości pliku wideo.
https://kodiwpigulce.pl/jak-zainstalowac-wtyczke-napiprojekt-katalog-do-polskich-napisow-w-kodi-17-poradniknapisy/
To repo homika mi się gdzieś też przewinęło, ale myślałem, że to było do wersji 17 i w
Ale jeśli twierdzisz, że sprzęt OK, to przystąpię do innych testów - spróbuje z
Jednak pamiętaj, że co kabel to kabel w porównaniu do Wifi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)