Aktywne Wpisy
_aqq +106
Adamfabiarz +18
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
#rafatus
Niestety, ale obecne streamy Rafatusa będą miały taką właśnie formę. Jego alkoholizm jest już na etapie, w którym ma on mocno obniżoną tolerancję na alkohol. W połączeniu z narkotykami będzie teraz góra 2h stypo-streama zakończonego zgonem, w czasie którego przez 30minut będzie się rozglądał i zastanawiał co się dzieje.
Dawna patologia, która śledziliśmy niestety się zakończyła. Obserwowaliśmy jego upadek i wyzbywanie się resztek godności, a wszystko ogólnodostępne za jakieś drobne, bo czym dla 5k osób jest kilka stówek za sranie do wiadra na show up.
Szkoda tylko Marleny, co podkreślam w komentarzach. Dziewczyna nie ma innego obrazu faceta niż Rafatus. Wyszła trochę z bagna, ale ze względu na swoje upośledzenie umysłowe robi wszystko, żeby szczacy pod siebie nikt zwracał się do niej "zamknij te mordę" i poniżał jak jak to miało miejsce do tej pory. Niech ktoś tej dziewczynie jakoś pomoże, jeśli tylko się da.
Z charyzmatycznego, pełnego energii, staczajacego się na dno alkoholika stał się zgonujacym stypiarzem ze straponem w dupie :(