Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +192
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +475
Dzień dobry.
Chciałem prosić o pomoc.
Wyjechaliśmy za granicę i nie wiem co robić...
W moim iqos 2.4 miga czerwona dioda - po wciśnięciu przycisku zasilania na podgrzewaczu świeci się 5 razy po 2 lub 3 mrugnięcia.
Urządzenie nie chce się włączyć.
Po włożeniu do ładowarki (powerbank) i wciśnięciu przycisku zasilania - nic się nie dzieje.
Gdy podłącze "powerbank" wraz z podgrzewaczem do kontaktu - świecą się białe diody ładowania zaś górna dioda mruga na czerwono (dwa mrugnięcia - gaśnie i tak cały czas bardzo szybko).
Na dodatek - nie mogę zdjąć górnej części
podgrzewacza - nawet dużą siłą nie chce się usunąć.
Czy mogę prosić o pomoc?
#iqos
Oczywiście że oddam do sklepu na gwarancję ale dziś wyjechałem za granicę i musze czekać 2 tygodnie bez urządzenia.
Zagraniczny wyjazd bez problemów, czyli Międzynarodowa Pomoc 24/7
Dla tych, którzy wyjeżdżają za granicę, dostępna jest usługa Międzynarodowa Pomoc 24/7. Jeśli w trakcie zagranicznego pobytu w jednym z ponad 40 krajów na świecie, zauważysz, że Twój IQOS nie działa prawidłowo, zadzwoń pod bezpłatny numer infolinii i porozmawiaj z polskim konsultantem.
Konsultant pomoże rozwiązać problem, a w razie potrzeby zaproponuje wymianę IQOS-a na nowy. Przed wyjazdem skontaktuj się z