Aktywne Wpisy
Bardamu +126
Mózg mi paruje jak pomyślę o ludziach biorących 500,600,700 i więcej tysięcy kredytu na kwadrat w wielkiej płycie. Brudne klatki, zapach farby olejnej na korytarzu, rury na wierzchu, żeberkowe kaloryfery i plusk kloca sąsiada wydobywający się w toalecie przez pion biegnący za tekturową ścianką. Dobrze, że nasi budowniczowie nie poszli w ślady tych radzieckich, bo do zestawu dochodziłby jeszcze fetor gnijących śmieci z sypu na klatce. W dodatku przez większość dni w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cena: $66.00 (260.16 zł) / Najniższa (Banggood): $77.44 dnia 15.6.2019
Kupon: BGWKSX
#kuponynazywo - obserwuj, jeśli chcesz widzieć więcej promocji
Powiadomienie cenowe - kliknij, jeśli chcesz utworzyć powiadomienie cenowe lub zobaczyć aktualne kupony dla Happymodel Sailfly-X 105mm Drone BNF FRSky
---------------
Informacje o wysyłce (2019-08-23 09:45:43):
Najtańsza wysyłka: $2.55
---------------
[ #kuponynazywodrony #kuponynazyworc #kuponynazywood50do200]
Wołanie do określonych słów - napisz (przykładowo) 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'!
Strona / Grupa / Fanpage / Telegram
KANAŁ w aplikacji Telegram - https://t.me/couponsfromchinacom
POWIADOMIENIA cenowe oraz aktualizowane listy kuponów znajdują się w tym miejscu
Jeśli chcesz być wołany do określonych słów kluczowych, to napisz (przykładowo): 'Chcę być wołany do "roidmi 3s" @n_____S'
FAQ (płatność/przesyłka):
1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem (musisz mieć założone konto PayPal!) lub kartą walutową USD (z banku lub revolut.com/DiPocket) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na