Wpis z mikrobloga

#bialapodlaska Czy można normalnie wjechać autem na lotnisko? Mój syn wymyślił żebym go nauczył jeździć samochodem i lotnisko byłoby do tego idealne.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotrek07: z tego co pamiętam to zawsze można było normalnie od skrzydeł , ale dawno nie byłem i nie chcę siać niepotrzebnie fermentu, jeśli się mylę proszę żeby mnie ktoś poprawił
  • Odpowiedz
  • 1
@piotrek07 wjezdzasz glowna brama i jedziesz gdzie chcesz. Wiekszosc lotniska to otwarta strefa ekonomiczna pozostale obszary sa obstawiane tylko gdy sa wyscigi i podobne imprezy.
  • Odpowiedz
  • 1
@geszue
@STL9
Dzięki za info. Mam tylko nadzieję że nie będę przeszkadzał jakimś cywilnym lotnikom...no i że pusta przestrzeń lotniska okaże się wystarczającą dla mojego syna za kółkiem;)
  • Odpowiedz
@piotrek07: moze byc ze bedziesz przeszkadzal lotnikom wiec zachowaj rozsadek. Szybowce operuja tylko z trawy, ale male samoloty juz z pasa. Oni wiedza, ze pałęta się tutaj duzo ludzi na rowerach, motorach i w samochodach więc czasami droge startu zabezpiecza samochod osobowy stojacy daleko przed samolotem, czasami...
  • Odpowiedz