Aktywne Wpisy
LloydsTerek +3
#przegryw
Pytanie do doświadczonych teoretyków przegrywizmu. Lvl 21, brak pracy, morda 6/10, 175cm, małomęska (chude rączki, szerokie biodra itd.) budowa ciała itd. oznacza już it's over dla chłopa? :(
Pytanie do doświadczonych teoretyków przegrywizmu. Lvl 21, brak pracy, morda 6/10, 175cm, małomęska (chude rączki, szerokie biodra itd.) budowa ciała itd. oznacza już it's over dla chłopa? :(
Nie da się przyjaźnić z dziewczynami i mówię to jako dziewczyna #logikarozowychpaskow
Cześć Mirki, mam taki problem: Mój ojciec kupił dla siostry buty przez stronę internetową, jakieś 5 tygodni temu. Buty nie przyszły, numer przesyłki nie przyszedł, na maile nie odpisują. Strona to http://www.bulgariancoastalproperties.pl/ (oczywiście że wali scamem na kilometr i w dodatku podróbka bułgarskiej strony z nieruchomościami, ale nie ja zamawiałem i tata mądry po szkodzie ¯\_(ツ)_/¯) ale pytanie mam takie: gdzie z tym iść? UOKiK? Da się coś z tym zrobić konkretnego? Gdzieś da się poszukać kontaktu do nich? Dodam też że bank zamienił złotówki na inną walutę (prawdopodobnie chińskie juany bo mniej więcej x2)
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli sposobem płatności była karta płatnicza to można uruchomić procedurę chargeback i złożyć reklamację w banku.