Aktywne Wpisy
krytyk1205 +142
Obserwuję ta aferę z dupy i zastanawiam się z jakimi matołami ja tu siedzę. Co wy macie w głowach stalkując laskę na jej kontach i wypisując posty do jej rodziny i dzieci. To pytanie retoryczne, nie oczekuję odpowiedzi od ludzi którzy maja gnijącego ziemniaka zamiast mózgu. #!$%@?ąc od wpisu laski na zamkniętej grupie.
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
Fajnie, że się dobrze bawicie niszcząc komuś życie. Smutne to jak was bawi lincz. A skończyć się może dla
PrawaRenka +44
#przegryw
Matka zauważyła że zacząłem łysieć na całego. Dawno nie zrobiło mi się tak smutno, że aż musiałem powstrzymywać łzy. Dotarło do mnie, że już nigdy nie będę ładniejszy niż teraz. Chłop z 4.5/10 w peaku spadnie do 2-3. Z chłopaka spokojnie wyglądającego na 18 lat do p0laka wyglądającego na over 30-40
Znowu będzie mi się robiło niedobrze na mój widok w lustrze ehhhh
Są tu też jacyś baldcele czy tylko oskarki
Matka zauważyła że zacząłem łysieć na całego. Dawno nie zrobiło mi się tak smutno, że aż musiałem powstrzymywać łzy. Dotarło do mnie, że już nigdy nie będę ładniejszy niż teraz. Chłop z 4.5/10 w peaku spadnie do 2-3. Z chłopaka spokojnie wyglądającego na 18 lat do p0laka wyglądającego na over 30-40
Znowu będzie mi się robiło niedobrze na mój widok w lustrze ehhhh
Są tu też jacyś baldcele czy tylko oskarki
#neuropa #bekazprawakow #bekazpisu #dobrazmiana #polityka #polska
@krzychol66: że co? Zadałem Ci proste pytanie na które chciałbym uzyskać odpowiedź. Czy Czarnecki junior posiada jakiekolwiek kwalifikacje do bycia politykiem poza byciem synem polityka. Nieudane obsadzenie ciepłej posadki i atak nożem kogoś chyba się nie liczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zaś ja swój pogląd na sprawę wyłożyłem chyba wystarczająco jasno.
1. Wszyscy wymienieni - zdaje się - posiadają bierne prawa wyborcze. Więc w czym problem?
2. Każdy wyborca może i powinien zweryfikować na kogo osobowo głosuje.
3. Z 20 kandydatów z listy PiS do Sejmu w danym okręgu wejdzie nie więcej, niż 5-7. Znaczy pozostałych 13-15 wyborcy odrzucą. Skoro w/w są - jak sugerujesz - bezwartościowi, to - jak myślisz - co z nimi wyborcy zrobią?
4. Jeżeli jednak wyborcy
@Zarzadca: Lubnauer Scheuring Zandberg von Thun und Hohenstein itd..
@Deska_o0: syn swojego starego. Zamykam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Syn Wałęsy miał startować na prezydenta Gdańska z PO i jakoś nie widziałem Twoich wysrywów
Ojciec Morawieckiego to akurat jest znana i raczej zasłużona dla Polski postać. W sejmie jest obecnie - wszedł z list Kukiza, z tego co mi się wydaje