Aktywne Wpisy
423frewq4f23 +7
Umiecie jeść nożem i widelcem tak poprawnie że nóż w prawej a widelec w lewej? Ja to nigdy tego nie umiem i zawsze się wstydzę jak nie jestem u siebie jeść coś co trzeba kroić bo macham tym nożem jak upośledzone dziecko.
#przegryw
#przegryw
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czuję się jak damski przegryw ale nie przez wygląd.
Mnóstwo lat spędziłam na doprowadzaniu swojego zdrowia do porządku. Było bardzo źle. Potem poleciało też zdrowie psychiczne, depresja i nerwica na skutek przeżyć i ciągłego lęku jak będę się czuła jutro. Bez pomocy jakoś dałam radę... Teraz mam 31 lat. Wygląd 8/10, mam normalną pracę, głowa też już jest spokojna i zdrowa ale ostatnio dotarło do mnie, że teraz płace
Czuję się jak damski przegryw ale nie przez wygląd.
Mnóstwo lat spędziłam na doprowadzaniu swojego zdrowia do porządku. Było bardzo źle. Potem poleciało też zdrowie psychiczne, depresja i nerwica na skutek przeżyć i ciągłego lęku jak będę się czuła jutro. Bez pomocy jakoś dałam radę... Teraz mam 31 lat. Wygląd 8/10, mam normalną pracę, głowa też już jest spokojna i zdrowa ale ostatnio dotarło do mnie, że teraz płace
Jako (tfu) zielonka, musimy się jakoś wkupić w łaski, więc lecimy z #rozdajo
Co do wygrania?
2x koszulka z nadrukiem
1x torba ekologiczna z nadrukiem
Jakie są zasady?
Na koszulki i torbę lądują wybrane PRZEZ WAS grafiki ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wrzucacie w komentarze i plusujecie. Trzy najbardziej plusowane lądują na rozdawanych koszulkach i torbie.
Wygrywają 3 osoby, które są losowane ze wszystkich plusujących wpis (no oprócz zielonek, szanujmy pomarańczki i inne kolorki).
Wysyłka lub odbiór osobisty w #lublin
Dodatkowo przez miesiąc na naszej stronie fantastycznekoszulki.pl obowiązuje 10% kod rabatowy na koszulki z naszych kolekcji:
To teraz coś o nas:
Skąd nazwa? Że niby te koszulki takie fantastyczne? Aż tak narcystyczni nie jesteśmy. Chyba... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mamy siedzibę w Lublinie przy ulicy Fantastycznej i jakoś tak wyszło.
Jesteśmy dość niewielką drukarnią, która w sumie dopiero startuje. Drukujemy na koszulkach bawełnianych, technologią DTG druku cyfrowego, czyli jakość jest tego naprawdę przyjemna! Wygląda dobrze, kolory są ładne, a pranie praktycznie tego nie rusza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Współpracujemy z firmami, klientami indywidualnymi i z Mirkami też, więc jak coś to PW ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Ogarniemy Wam koszulki firmowe, na eventy, z logiem grupy czy zespołu - można się dogadać.
#modameska #modadamska #streetwear #ubierajsiezwykopem #zadarmo
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@K4rpik: Kosmonautów wielu w świecie, wszystkich nas nie wydrukujecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gorush: Chcesz koszulkę z Białkiem w koszulce?
@Krx_S: Co ten Leszke taki mały? Ego zostawił poza kadrem?
@dwiesciedziewiecdziesiatpiec: A to chyba nie o nas panie kolego ( ͡º ͜ʖ͡º)