Aktywne Wpisy
Batonoski +88
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +539
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Jako (tfu) zielonka, musimy się jakoś wkupić w łaski, więc lecimy z #rozdajo
Co do wygrania?
2x koszulka z nadrukiem
1x torba ekologiczna z nadrukiem
Jakie są zasady?
Na koszulki i torbę lądują wybrane PRZEZ WAS grafiki ( ͡° ͜ʖ ͡°) - wrzucacie w komentarze i plusujecie. Trzy najbardziej plusowane lądują na rozdawanych koszulkach i torbie.
Wygrywają 3 osoby, które są losowane ze wszystkich plusujących wpis (no oprócz zielonek, szanujmy pomarańczki i inne kolorki).
Wysyłka lub odbiór osobisty w #lublin
Dodatkowo przez miesiąc na naszej stronie fantastycznekoszulki.pl obowiązuje 10% kod rabatowy na koszulki z naszych kolekcji:
To teraz coś o nas:
Skąd nazwa? Że niby te koszulki takie fantastyczne? Aż tak narcystyczni nie jesteśmy. Chyba... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mamy siedzibę w Lublinie przy ulicy Fantastycznej i jakoś tak wyszło.
Jesteśmy dość niewielką drukarnią, która w sumie dopiero startuje. Drukujemy na koszulkach bawełnianych, technologią DTG druku cyfrowego, czyli jakość jest tego naprawdę przyjemna! Wygląda dobrze, kolory są ładne, a pranie praktycznie tego nie rusza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Współpracujemy z firmami, klientami indywidualnymi i z Mirkami też, więc jak coś to PW ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Ogarniemy Wam koszulki firmowe, na eventy, z logiem grupy czy zespołu - można się dogadać.
#modameska #modadamska #streetwear #ubierajsiezwykopem #zadarmo
A i Mirku @LJBW603: jeśli zdarzy się, że wygrasz koszulkę z cytatym Korwinem, to robisz w niej #pokazmorde deal?
@kola1703: Weź Mirek, my tu z #rozdajo kulturalnie, a Ty do nas takie teksty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@FantastyczneKoszulki: czy organizowana loteria została zgłoszona celnikom?
@FantastyczneKoszulki: Skoro to nie jest loteria, losowanie ani konkurs, to jak rozumiem, właśnie zostałem zwycięzcą, bo na pewno ich nie będzie losować? ;)