20.07 zamówiłem RN7 3/32 i 4/64 wybierając PDM. Pierwszy dostał tracking 48319.... i wygląda to tak: 2019-07-22 10:23:57 Request for shipping label 2019-07-22 10:23:57 System is processing the order 2019-07-22 10:24:00 System has accepted the order Jak pytam się ich co z paczką, dlaczego nie ma informacji o wysyłce w śledzeniu to w kółko odpisują, że śledzenie działa, że jest ok. Drugi dostał tranking LX i od tygodnia mam go w domu. Założyłem spór w PayPal.... odpisali to samo, ze tracking działa, paczka czeka na odbicie w kolejnym punkcie i bedzie dostarczona w terminie. Odpisałem, że w śledzeniu nie ma informacji, ze wyleciała paczka poza magazyn.... pewnie za tydzien odpisze PayPal, żeby poczekać kolejne kilka tygodni czy się coś zmieni w trackingu i pewnie wtedy coś się zmieni... obstawiam dostawę w okolicach końca drugiego miesiąca od dostawy. #banggood #tracking #pdm #zakupyzchin #januszebiznesu #paypal
@widmo82: Dlaczego uważasz, że nie wysłali? Przecież te 3 statusy, które podałeś to są statusy typowe dla EU PL, które od jakiegoś czasu w Polsce dostarcza DPD, a po drodze ma ją w swoich "łapach" Świat Przesyłek.
@corsten: po wklepaniu na stronie przewoźnika numeru listu... nie podswietla sie drugi kwadracik informujący o opuszczeniu magazynu. https://royalshipments.com/
@widmo82 Miałem ostatnio tak, że od Twojego ostatniego statusu do następnego minęło 12 dni więc raczej obstawiam, że przesyłka jest w drodze. Na stronie royal kolejny status będzie jak przesyłka trafi do Anglii, Alipaczka pokaże więcej.
@widmo82 u mnie jest to samo. OP7 zamówiony 13 lipca, wysłany niby 22 lipca a na trackingu jak widać. Też do nich pisałem wczoraj, napisali że w ciągu 24 h dowiedzą się u operatora co z paczką i dadzą znać ale niestety nie dali. Tracking też 483...
@Stragan: mi piszą.... "o co ci Chodzi... przecież tracking działa" pytam więc w jakim dniu przesyłka opuściła magazyn "o co ci Chodzi... przecież tracking działa"
@widmo82 mi odpisują tak samo i w każdej wiadomości podają link do śledzenia... Nie wiem czy jeszcze czekać spokojnie czy napisać do tego świata przesyłek czy co.
2019-07-22 10:23:57 Request for shipping label
2019-07-22 10:23:57 System is processing the order
2019-07-22 10:24:00 System has accepted the order
Jak pytam się ich co z paczką, dlaczego nie ma informacji o wysyłce w śledzeniu to w kółko odpisują, że śledzenie działa, że jest ok.
Drugi dostał tranking LX i od tygodnia mam go w domu. Założyłem spór w PayPal.... odpisali to samo, ze tracking działa, paczka czeka na odbicie w kolejnym punkcie i bedzie dostarczona w terminie. Odpisałem, że w śledzeniu nie ma informacji, ze wyleciała paczka poza magazyn.... pewnie za tydzien odpisze PayPal, żeby poczekać kolejne kilka tygodni czy się coś zmieni w trackingu i pewnie wtedy coś się zmieni... obstawiam dostawę w okolicach końca drugiego miesiąca od dostawy.
#banggood #tracking #pdm #zakupyzchin #januszebiznesu #paypal
Wpis dodałem, zeby inni wiedzieli, zeby nie brać PDM tylko EUPL
https://royalshipments.com/
pytam więc w jakim dniu przesyłka opuściła magazyn
"o co ci Chodzi... przecież tracking działa"