@2xTheTap__ papug mojego siostrzeńca ;) stary jestem, a pierwszy raz miałem okazję tak obcować z papugiem to na głowę, ramię, przedramię i tak 2h super sprawa :)
@kloner11 czadowo, powiem Ci szczerze że ten papug siedział rok w klatce był głaskany i dostawał jeść, ale siostrzeniec stwierdził że papug potrzebuje wolności i jest codziennie puszczany na parę godzin po mieszkaniu, chyba w taki sposób okazuje wdzięczność ;)
Miałam takiego, ale był tak głośny i zazdrosny że musiałam go oddać, bo ludzie w bloku już nie wytrzymywali. Pobudka od 5 rano. A zazdrosny był o mame, bo go nauczyła, że może z nią ciągle siedzieć, więc jak goście przychodzili to nie było mowy o tym żeby poszedł do klatki. A jak szła do pracy to latał po całym mieszkaniu szukając jej. Później on trafił do hodowcy a ja dostałam jego
Na Ukraińskim TikToku jest trend żeby dziewczyny opłakiwały swoich chłopów którzy umarli na wojnie – bardzo smutny widok, aż nachodzą refleksje po co Zełenski przeciąga tą wojne, a Europa jeszcze dozbraja Ukraińców aż wszyscy zginą... (╥﹏╥)
#smiesznypiesek
Komentarz usunięty przez moderatora
@JustynM: Dokładnie, na 2h. xD Potrafią być naprawdę głośne. Moi rodzice swoich nie potrafili wychować na cichsze, o ile to w ogóle możliwe.
Później on trafił do hodowcy a ja dostałam jego