Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +105
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Taguję od razu, chociaż wiem,że i tak będzie zaraz milion komentarzy od facetów.
Laski - poradźcie mi coś na ból okresowy? Bliżej mi 30, a do tej pory co miesiąc ból mnie zaskakuje. Kiedyś wystarczała no-spa, czy inny lek, a teraz taki lek w ogóle nie pomaga. Mam od lekarza coraz silniejsze leki, kiedyś istniał sam ból, a teraz jeszcze dochodzą wymioty, no z wiekiem jest gorzej i gorzej.
Staram się brać leki przed bólem,ale i tak mnie to dopada, nie jestem w stanie się ruszyć przez jakież 2h:/
Badania robiłam, wszelkie choroby zostały wykluczone,a jest coraz gorzej.
To jest dramat, szczególnie jak jestem w pracy, i przez 2h nie jestem w stanie myśleć z bólu.
Może któraś miała coś takiego? Może są jakieś nowe badania o których nie wiem?
Wszelkie pomysły mile widziane - a durne komentarze kasuję.
Komentarz usunięty przez autora